HTML

Léleksuttogó

Mindennapi életünk hatásai lelkünkre, a "miértek" megértése, életünk és lelkünk dramaturgiájának megfejtése, megélése. Egy élhetőbb, boldogabb élet keresése, s az új Út alapjainak kiépítése. Érezz, beszélgess, gondolkodj velem, és Éld meg az Életed! Minden, ami élet!

Friss topikok

  • Vígh Ágnes: Ez érdekes! Ha mar találkoztak az ikerlángok,és az egyik olyan szinten távolodik,hogy kerüli,hogy ... (2017.05.31. 16:59) Ikerlángok

2011.09.05. 23:06 Wonderfulworld2011

A várva várt utazás

Meg kell tudnunk mi lehetne belőlünk, van mit a helyére rakni magunkban, kettőnkről, egyenlőre pár napra megyek ki...érezni, mi a valóság, mi az álom, hogy mit akarunk egymástól, s ez megvalósítható-e. Ha mindketten akarjuk biztos, Vár a Nagy mindent eldöntő találkozás (sorsdöntő lesz).
Nem tudom még mi lesz, ezt most meg kell élni... ezt érzem csak... hazajövök (még).
 
Félek, izgulok, meg vagyok rettenve, mi van ha menni kell... elhagyni ezt a helyet ahol éltem, mi van, ha a boldogságnak ez az ára... sok a gondolat, s várom ott hogy áll össze bennem, bennünk a gondolat és érzelem egyetlen mondattá, megoldássá.

Mérlegre kerül minden, mielőtt végső döntés születne...
tudom mire gondolsz... de nem lehet előre készülni az életre, hisz sose tudhatjuk mi lesz belőle...
a boldogság pedig két boldogtalanság közti gyönyörű állapot, ki tudja meddig a miénk, meddig tart...
...nincs igazi, csak döntés, felelősség egy másik emberért, szeretet, küzdelem, erő...HIT... vissza kell hozni a hitet, hogy bármi lehetséges... még talán ez is...
egyelőre csak figyelek... egyelőre
félelmetes ez az élet :)
 
Félelmetes, mert az utazás nem jött össze... terveztük... végzett, meg lehetett volna oldani..de megoldva még sem lett...
...elengedném őt és az érzést, de nem megy... mert mégis úgy érzem, hogy nem a vég, hanem a kezdet jöhet el számunkra, s a jövőnk elindulhat kettőnkkel, ha mindketten akarjuk, beleadjuk a szívünket... őrültség, de Így érzem, ha minden emberi logika ellent is mond ennek...
Miért kellene a mostani elidegenedett élet normái szerint rámondani egy kapcsolatra, kapcsolatjelenségre, hogy vége, ha az érzelmi szinten ez a tűz él, lobog, s nem akar kialudni, s a két fél a szíve mélyén érzi, bármi történik, ennek nem lehet így vége...?
 
Rá kell döbbennem, hogy minden kapcsolatomba egyetlen dolgot vittem magammal, ami igazán én vagyok, amiért születtem erre a világra, s amiért a dolgoztam mindig a kapcsolataimban:
Minden erőmmel, szenvedélyemmel, szeretetemmel (ennek a világnak az elidegenedő hatása ellenére) megpróbáltam a kedvesemet megtanítani igazán őszintén és nyíltan szeretni... megélni az egymás iránti szeretet érzését, merni szeretni...:)

:)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://leleksuttogo.blog.hu/api/trackback/id/tr783205419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása